PRIO STARTUP МАКЕДОНИЈА УСПЕШНО ГО ГРАДИ СВОЕТО ИНВЕСТИЦИСКО ПОРТФОЛИО

PRIO STARTUP МАКЕДОНИЈА УСПЕШНО ГО ГРАДИ СВОЕТО ИНВЕСТИЦИСКО ПОРТФОЛИО

PRIO STARTUP МАКЕДОНИЈА УСПЕШНО ГО ГРАДИ СВОЕТО ИНВЕСТИЦИСКО ПОРТФОЛИО   Од почетокот на 2019 година досега Prio Startup Македонија отпочна со 6 проекти на нови стартапи во областа на нови стартапи во областа на мобилната, интернет и финансиските технологии. Во тимот...